Parat zaklamp

Parat zaklamp

Bent u op zoek naar een betrouwbare zaklamp van stevige kwaliteit met een lange levensduur? Hiervoor bent u bij Parat Gereedschapskoffers aan het juiste adres. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten zaklampen, waardoor er altijd wel een geschikt product voor u bij zit. Vind uw nieuwe Parat zaklamp hier!

Parat zaklampen worden gebruikt in explosiegevaarlijke gebieden. Daarvoor moeten er passende beveiligde lampen worden ingezet om een explosie te voorkomen. Dankzij de veilige kwaliteiten van de zaklampen bent u verzekerd van uw veiligheid.

Welke Parat zaklamp past bij u?

Parat zaklampen zijn te vinden in verschillende soorten, kleuren en formaten. Alle Parat zaklampen zijn water-, lucht- en stofdicht en zijn stootbestendig. Doordat de zaklampen zo sterk zijn, zorgen ze voor een krachtige lichtstraal en gaan ze lekker lang mee. De zaklampen zijn geschikt voor elke klus en zijn bestand tegen zelfs de extreemste weersomstandigheden. Harde regen, windkracht 12, extreme hitte: uw Parat zaklamp kan het aan.

Alle zaklampen hebben een LED-lichtstraal die tot wel 150 meter kan reiken, afhankelijk van het type. Alle zaklampen draaien op batterijen en afhankelijk van het model kunnen sommige zaklampen tot wel 15 uur lang lichtgeven! Batterijen zijn makkelijk en veilig te vervangen door het beschermingsmechanisme dat kortsluiting en verkeerd geplaatste batterijen voorkomt. Zo is uw veiligheid gewaarborgd. Kortom, een kwalitatieve zaklamp waar u lang plezier van zult hebben. Welke Parat zaklamp past bij u? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op.

Meer informatie?

Wilt u liever meer informatie over onze Parat zaklamp voordat u overgaat tot aankoop ? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Dit kunt u doen door te bellen naar 0180 – 42 42 49 of te mailen naar info@paratgereedschapskoffer.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Parat zaklamp

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)