Ruilen & Retourneren

Ruilen & retourneren

Is het artikel toch niet naar wens? Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het artikel. Het product kan alleen ongebruikt en onbeschadigd in originele verpakking geretourneerd worden.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen terugbetalen.

Ruilen & retourneren

Binnen Nederland kunnen bestellingen worden geretourneerd op de volgende wijze.

  • Vul jouw gegevens in zoals ze bij ons bekend zijn.
  • Bij referentie vul je de cijfers van jouw ordernummer in.
  • Bij gewicht vul je het gewicht van het pakket in, afgerond naar boven. Wanneer je het cijfer 3 invult, zit je altijd goed.
  • Volg de verdere stappen om het verzendlabel direct te printen. Je ontvangt ook een email met het verzendlabel.
  • Print de verzendlabel uit en plak deze op het pakket over jouw adres heen.
  • Breng het pakket weg.

Je kunt jouw aankoop ook retourneren of ruilen in onze winkel in Nederland. Hierbij moet je wel in bezit zijn van het aankoopbewijs (factuur) dat je bij jouw bestelling hebt ontvangen. Het is wenselijk om hier over eerst contact op te nemen.

Let op: wij geven in de winkel geen geld terug. Het volledige bedrag wordt binnen 14 werkdagen terug gestort op dezelfde wijze als waarmee de order is betaald. Bij het geheel retourneren van je bestelling worden ook de eventueel betaalde verzendkosten terug overgemaakt.

Retourneren vanuit België

Het retour zenden van een online bestelling vanuit België is eveneens mogelijk. Plak een retour label over het verzendlabel met ons adres erop, zodat jouw adres niet meer zichtbaar is. De kosten voor het retour zenden vanuit België zijn voor de consument.

Retouradres:
Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren
Noordenweg 10
2984 AG Ridderkerk

KvK :24343298
Btw : 1366.74.227.B01

Let op: het retour sturen van een pakketje valt onder de verantwoordelijkheid van de afzender. Neijenesch Gereedschappen en IJzerwaren kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een beschadigde of zoekgeraakte retourzending.

Terugbetaling

Alle nauwkeurig geretourneerde artikelen zullen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst worden terugbetaald. Bij het retourneren van de gehele bestelling worden ook de eventueel betaalde verzendkosten niet terug overgemaakt.Wanneer je de betaling voldaan hebt met iDEAL of Bancontact, wordt het aankoopbedrag exclusief eventuele leveringskosten zo spoedig mogelijk teruggestort op jouw bankrekening.

Als je voor betalen met AfterPay gekozen hebt, wordt het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel in mindering gebracht op jouw digitale acceptgiro. Wacht dan ook met betalen totdat AfterPay jou de meest actuele digitale acceptgiro toe heeft gestuurd.

Indien een bestelling met PayPal betaald wordt, zal het aankoopbedrag ook teruggestort worden op dezelfde PayPal rekening.

    Winkelmand