Parat accessoires

Parat accessoires

Bij ParatGereedschapskoffers.nl vindt u allerlei Parat accessoires. Heeft u al producten van Parat? Dan bent u bekend met de uitstekende kwaliteit van het merk. Als u graag uw verzameling wilt aanvullen kan dat uiteraard met de passende Parat accessoires. Als u vragen heeft over een van onze producten kunt u uiteraard contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij kunnen u ook helpen het gewenste product te vinden.

Uitbreiding van uw set

Als u begonnen bent met een van de kleinere sets uit ons assortiment, wilt u wellicht deze uitbreiden met de Parat accessoires. In ons assortiment hebben wij verschillende uitbreidingen. U kunt kiezen voor een documentvak. Dan kunt u georganiseerd alles bij elkaar bewaren. Ook kunt u platen en houders kiezen waardoor u nog meer gereedschap kwijt kan. Er zijn verschillende uitbreidingssets hierin zit gereedschap zoals moersleutels, schroevendraaiers, tangen en meetgereedschap.

Daarnaast hebben wij ook allerlei kleine inzetbakjes en schotjes om uw koffer geheel in te delen op maat. Tot slot hebben wij ook draagriemen in ons assortiment. Zo kunt u de koffer over uw schouder dragen waardoor u een extra hand vrij heeft.

Meer informatie?

Wilt u liever meer informatie over onze Parat accessoires voordat u overgaat tot aankoop ? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Dit kunt u doen door te bellen naar 0180 – 42 42 49 of te mailen naar info@paratgereedschapskoffer.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Parat accessoires

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)